Acces Date Personale

Spread the love

Formular de acces la datele personale

Odată cu intrarea in vigoare a legii europene privind protecția și prelucrarea datelor cu caracter personal, MedialJob a pregătit următorul formular pentru a putea afla ce informații sunt colectate de la utilizatori. Dacă sunteți utilizator al acestui website, puteți cere toate datele pe care site-ul le-a colectat despre dumneavoastră, corecția informațiilor deja existente sau chiar ștergerea tuturor datelor pe care acest site le-a colectat.

Informații privind politica de confidențialitate și prelucrarea datelor cu caracter personal pot fi găsite la următorul link: https://medialjob.ro/politica-de-cofidentialitate/

Mai jos, puteți solicita ca datele dvs. personale colectate de acest site să vă fie trimise într-un e-mail.
Mai jos, puteți răsfoi serviciile care colectează datele dvs. personale pe acest site web. Verificați serviciile pe care doriți să le uitați. Aceasta va trimite o cerere administratorului site-ului web. Veți fi anunțat prin e-mail după ce ați terminat. "
WooCommerce
Adună datele introduse de utilizatori în comenzile magazinelor.
WP Comments
Comentariile sunt date introduse de utilizatori în comentarii.
WordPress Posts
Publică datele autorului.
WP User Data
Datele utilizatorului sunt stocate ca date meta de utilizator în baza de date.
Mai jos, puteți trimite o solicitare de corectare a datelor de către administratorul site-ului web. Introduceți ceea ce doriți să fiți rectificat. Veți fi anunțat prin e-mail după ce ați terminat.
Mai jos, puteți răsfoi serviciile care se înscriu la buletine de știri. Verificați serviciile la care doriți să vă dezabonați. Abonamentul se va opri imediat.