Blog Medialjob

Tehnician Restaurant Germania
0 comentarii

Tehnician Restaurant Germania

Ce este un specialist în restaurant? Un specialist de restaurant în Germania sau un tehnician în restaurante este responsabil de serviciile și sprijinul oaspeților în restaurante și hoteluri, precum și de evenimente. Printre acestea se numără pregătirea evenimentelor, întâmpinarea oaspeților, servirea hranei,a băuturilor și facturarea. Ce face un tehnician de..

Citeste mai mult
Ce face un tehnician de hotel în Germania?
0 comentarii

Ce face un tehnician...

Ce face un tehnician de hotel sau un expert hotelier? În calitate de manager hotelier sau expert la hotel, sunteți un adevărat tuturor! Lucrați într-o varietate de zone ale hotelului, cunoașteți toate fluxurile de lucru și țineți evidența. Vă asigurați că oaspeții hotelului se simt bine. Aceasta include asigurarea că,..

Citeste mai mult
Școala de bucătari în Germania
1 comentarii

Școala de bucătari în...

Cum funcționează școala de bucătari în Germania? Formarea de bucătar se desfășoară paralel în compania de formare și în școala profesională, deci este duală. Învățământul profesional are loc ori în anumite zile ale săptămânii, ori în invățământ de bloc. Formarea durează trei ani, o reducere de șase luni este în..

Citeste mai mult
Asistent Medical Germania fără cunoștințe de limba germană
2 comentarii

Asistent Medical Germania fără...

Asistent Medical Germania fără cunoștințe de limba germană Asistenții medicali care nu au cunoștinte de limba germană nu pot ocupa postul de asistent medical cu drepturi depline în Germania. De ce? Pentru că munca unui asistent medical în Germania nu presupune doar interacționarea cu pacienții, medicii și colegii, administrarea medicației..

Citeste mai mult