Blog Medialjob

Recrutări Asistenți Medicali Germania
2 comentarii

Recrutări Asistenți Medicali Germania

Recrutări Asistenți Descriere Recrutări Asistenți Medicali Germania : MedialJob recrutează , cu și fără recunoaștere profesională.Locurile de muncă sunt în centre de seniori, centre de recuperare, clinici private și spitale din Germania în zonele: Frankfurt, Berlin, Stuttgart, Flensburg, Laatzen, Jever, Wilhelmshaven. Asistenții medicali fără recunoaștere sunt asistenții medicali care nu..

Citeste mai mult
Asistenți Medicali Germania Eures Fără Experiență
2 comentarii

Asistenți Medicali Germania Eures...

Descriere Asistenți Medicali Germania Eures Fără Experiență: MedialJob partener Eures recrutează asistenți medicali fără experiență pentru centre de îngrijire și spitale din Centrul si Nordul Germaniei. Asistenții medicali fără experiență care cunosc limba germană au șansa de a obține un loc de muncă în Germania la unele dintre centrele partenere,..

Citeste mai mult
Cum plec după ce am fost acceptat de angajatorul german?
0 comentarii

Cum plec după ce...

Cum plec după ce am fost acceptat de angajatorul german? Răspunsul la întrebarea ”Cum plec după ce am fost acceptat de angajatorul german?”, il veți primi de la MedialJob ca o "Confirmare de angajare", în care vor fi specificate: adresa angajatorului, data la care veți începe prima zi de munca..

Citeste mai mult
Întrebări frecvente despre locuri de muncă
0 comentarii

Întrebări frecvente despre locuri...

Întrebări frecvente despre locuri de muncă Articolul ”” încearcă să raspundă la majoritatea întrebărilor pe care candidații le au cu privire la locurile de muncă din Germania. Care este comisionul pe care trebuie să îl plătesc? MEDIALJOB nu percepe comision sau alte taxe. Este sigur Job-ul prin MedialJob? MedialJob are..

Citeste mai mult