Cum aplic pentru un job in Germania?

Cum aplic pentru un job în Germania
5 Comments
Spread the love

Cum aplic pentru un job in Germania?

Cum aplic pentru un job in Germania online?

Pentru a aplica online trebuie sa accesati pagina respectivului job. Puteti aplica direct cu contul dumneavoastra de socializare Facebook sau LinkedIn apasand unul din butoanele “Aplicati cu LinkedIn” sau “Aplicati cu Facebook”. Dupa logarea pe unul din conturile de socializare pentru a finaliza aplicatia trebuie sa apasati butonul “Aplica pentru acest Job”.

Cum aplic pentru un job fara conturi de socializare?

Daca nu detineti nici un fel de cont de socializare, dar aveti adresa de e-mail, puteti aplica direct apasand butonul “Aplica Acum” si dupa crearea unui user puteti aplica cu contul creat.

Cum aplic pentru un job fara cont?

Daca nu doriți sa va inregistrati pe siteul MedialJob ne puteti contacta prin formularul atasat fiecarui job.

Daca aveti un CV il puteti trimite online completand formularul de la urmatorul link https://medialjob.ro/trimite-cv/

In cazul in care nu detineti adresa e-mail sau conturi de socializare putem fi contactati telefonic la urmatoarele numere de telefon GERMANIA: +49-201-4373-9360/ROMANIA: +40-752-341-084 pe adresa de email: contact@medialjob.ro sau prin formularul de contact al siteului medialjob.ro care poate fi gasit la următorul link: https://medialjob.ro/contactati-ne/

Doar persoanele acceptate de angajator vor fi contactate!!
5 Comments
  • Ungureanu Cristina
   iul. 14, 2017 12:18 pm Reply

   Hello a-și dori n loc ca îngrijitoare bătrâni . Am lucrat in domeniu , chiar si la curățenie am lucrat la hotel : Danke .

  • Pop Ilie Cornel
   dec. 12, 2017 13:30 pm Reply

   Sunt interesat,pt ferme de animale.

  • Cott Dorel
   dec. 15, 2017 06:28 am Reply

   Bună dimineața . Mă numesc Cott Dorel, am 20 de ani, am crescut in zona rurală imi plac animalele și nu numai. Am absolvit liceul, cunosc limba engleză și germană la nivel mediu de conversație . Doresc să lucrez la orice fermă de animale și sunt dispus să plec din țară chiar înainte de Sărbătorile de Iarnă. Multumesc.

  • Marcu Valentin
   ian. 11, 2018 15:34 pm Reply

   Din pacate cu limba germana stau prost.Am lucrat in Anglia si ma descurc cu limba engleza.Experienta am in ingrijire bayrani stand cu mama dupa ce a suferit un accident rutier.

  • Marcu Valentin
   ian. 11, 2018 15:45 pm Reply

   Fara limba germana se poate?Mentionez ca am experienta stand cu mama aproape un an de zile in urma unui accident rutier.Am facut de toate de la gatit pana la facut injectii si dat medicamente…Am lucrat in Anglia si ma descurc bine cu limba engleza!Cu respect!

Leave us a comment