Cum aplic pentru un job în Germania?

Cum aplic pentru un job în Germania
5 Comentarii

Cum aplic pentru un job în Germania?

Cum aplic pentru un job în Germania online?

Pentru a aplica online trebuie să accesati pagina respectivului job. Puteți aplica direct cu contul dumneavoastra de socializare Facebook sau LinkedIn apăsând unul din butoanele “Aplicați cu LinkedIn” sau “Aplicați cu Facebook”. Dupa logarea pe unul din conturile de socializare pentru a finaliza aplicația trebuie să apăsați butonul “Aplică pentru acest Job”.

Cum aplic pentru un job fără conturi de socializare?

Daca nu dețineti nici un fel de cont de socializare, dar aveti adresa de e-mail, puteți aplica direct apăsând butonul “Aplică Acum” și după crearea unui user puțeti aplica cu contul creat.

Cum aplic pentru un job fără cont?

Dacă nu doriți să vă înregistrați pe siteul MedialJob ne puteți contacta prin formularul atașat fiecarui job.

Daca aveti un CV il puteti trimite online completând formularul de la următorul link https://medialjob.ro/trimite-cv/

În cazul în care nu dețineți adresă de e-mail sau conturi de socializare putem fi contactați telefonic la următoarele numere de telefon GERMANIA: +49-201-4373-9360, ROMANIA: +40-752-341-084 pe adresa de email: contact@medialjob.ro sau prin formularul de contact al siteului medialjob.ro care poate fi gasit la următorul link: https://medialjob.ro/contactati-ne/

Puteți crea CV-ul online la următorul link: https://europass.cedefop.europa.eu/editors/ro/cv/compose

Doar persoanele acceptate de angajator vor fi contactate!!

5 Comentarii
  • Ungureanu Cristina
   iul. 14, 2017 12:18 pm Reply

   Hello a-și dori n loc ca îngrijitoare bătrâni . Am lucrat in domeniu , chiar si la curățenie am lucrat la hotel : Danke .

  • Pop Ilie Cornel
   dec. 12, 2017 13:30 pm Reply

   Sunt interesat,pt ferme de animale.

  • Cott Dorel
   dec. 15, 2017 06:28 am Reply

   Bună dimineața . Mă numesc Cott Dorel, am 20 de ani, am crescut in zona rurală imi plac animalele și nu numai. Am absolvit liceul, cunosc limba engleză și germană la nivel mediu de conversație . Doresc să lucrez la orice fermă de animale și sunt dispus să plec din țară chiar înainte de Sărbătorile de Iarnă. Multumesc.

  • Marcu Valentin
   ian. 11, 2018 15:34 pm Reply

   Din pacate cu limba germana stau prost.Am lucrat in Anglia si ma descurc cu limba engleza.Experienta am in ingrijire bayrani stand cu mama dupa ce a suferit un accident rutier.

  • Marcu Valentin
   ian. 11, 2018 15:45 pm Reply

   Fara limba germana se poate?Mentionez ca am experienta stand cu mama aproape un an de zile in urma unui accident rutier.Am facut de toate de la gatit pana la facut injectii si dat medicamente…Am lucrat in Anglia si ma descurc bine cu limba engleza!Cu respect!

Lasati-ne un comentariu

Call Now Button