Cum aplic pentru un job?

Cum aplic pentru un job
1 Comment

Cum aplic pentru un job?

Cum aplic pentru un job online?

Pentru a aplica online trebuie să accesați pagina respectivului job. Puteți aplica direct cu contul dumneavoastră de socializare Facebook sau LinkedIn apăsând unul din butoanele „Aplicați cu LinkedIn” sau „Aplicați cu Facebook”. După logarea pe unul din conturile de socializare pentru a finaliza aplicația trebuie sa apăsați butonul „Aplică pentru acest Job”.

Cum aplic pentru un job fără conturi de socializare?

Dacă nu dețineți nici un fel de cont de socializare, dar aveți adresă de e-mail, puteți aplica direct apăsând butonul „Aplică Acum” și după crearea unui user puteți aplica cu contul creat.

Cum aplic pentru un job fără cont?

Dacă nu doriți să vă înregistrați pe siteul MedialJob ne puteți contacta prin formularul atașat fiecărui job.

 

În cazul în care nu dețineți adresă e-mail sau conturi de socializare putem fi contactați telefonic la următoarele numere de telefon GERMANIA: +4920143739360/ROMÂNIA:+40752341084 pe adresa de email: contact@medialjob.ro sau prin formularul de contact al siteului medialjob.ro care poate fi găsit la următorul link: https://medialjob.ro/contactati-ne/

Doar persoanele acceptate de angajator vor fi contactate!!

1 Comment
    • Ungureanu Cristina
      Iul 14, 2017 12:18 pm Reply

      Hello a-și dori n loc ca îngrijitoare bătrâni . Am lucrat in domeniu , chiar si la curățenie am lucrat la hotel : Danke .

Leave us a comment