Despre MedialJob

Această căutare ne-a determinat să fim o echipă unită și profesionistă, care nu uită niciodată unde se află.
Întotdeauna ascultăm și adaptăm fiecare situație în așa fel încât să fim bucuroși pentru ceea ce am realizat cu fiecare candidat și fiecare reușită.

Statistică

 • 7223Aplicatii
 • 133Joburi Disponibile
 • 35000Vizualizari
 • 605Angajati

MedialJob 0% comision, 100% calitate!


De 3 ani suntem mândri că reușim să stabilim standardele de profesionalism în branşă, fiind astfel fideli misiunii noastre de a oferi o alternativă profesională și accesibilă.
Ne distingem prin profesionalism, flexibilitate şi atenția maximă la nevoile clienţilor noştri.
Prestăm servicii de preselctare a forței de muncă în Germania pentru clienţii noștri. Ne-au acordat încrederea lor peste 250 de Companii Germane.
În numele lor căutăm și pregătim pentru muncă candidați din România, Polonia, si Ungaria.
Pentru noi, fiecare persoană este unică şi de aceea fiecare persoană este abordată individual.
Peste 600 de  candidati s-au decis să colaboreze cu noi, oferindu-ne încrederea lor.
Satisfacția și motivația candidaților sunt extrem de importante pentru succesul nostru.

Cum am început?


La începutul anului 2015 se pun primele idei pe o foaie de hârtie de un grup format din 4 persoane Daniel Georgescu, Andreas Zander, Michael Hoffman si Renate Förster. Fiind de profesii diferite, însa având același scop. Un suport complet oferit pentru românii care vor sa iși facă o carieră în Germania fără costuri ascunse sau comisioane. După multe nopți târzii sau chiar nedormite s-au născut primele idei, calcule și proiecte.
Având ca îndrumator și prim client, patronul unui hotel de 4 stele am avut cu toții posibilitatea să invâțăm cerințele ambelor părți.
Deci, omul potrivit la locul potrivit.

Cine suntem?

Avănd centrala in orașul Essen / Germania ne bucurăm de o experiență bogată pe piața germană atât în domeniul de preselectare a candidaților cât și de un suport de școlarizare a acestora, oferind clienților noștri servicii de consultanță în activitățile de management startegic și resurse umane. Suntem un grup înființat în Germania în anul 2015 și format actual din 11 colegi ambițioși și perseverenți din Romania și Germania care se ocupă de tot ceea ce este necesar pentru a vă acorda un suport profesional și experiența necesară, asigurându-vă așa locul de muncă dorit.
Satisfacția si motivația candidaților sunt extrem de importante pentru succesul nostru.
Apelând la noi aveți garanția unor servicii de calitate, orientate spre nevoile dumneavoastră, având implicit ca scop final indeplinirea cerințelor clienților nostri. Credem că în orice branșă de activitate oamenii sunt cel mai important capital, iar dezvoltarea lor profesională și relațiile din cadrul unei oraganizații sunt definitorii pentru succesul acesteia.
Dorința noastră este să fim aproape de clienții noștri,iar entuziasmul și căldura echipei noastre, alături de profesionalismul cu care abordăm fiecare om atât candidat cât și client, fac întotdeauna diferența.

Ce Oferim?


MedialJob asigură pe lângă un loc de muncă în Germania și un suport permanent de asistență. Vă însoțim și vă consiliem în toată perioada desfășurării activității de muncă în Germania, oferind asistență atât în deschiderea unui cont prin partenerii noștri bancari, căutarea unei asigurări medicale convenabile, recuperarea banilor de impozit de la finanțe, obținerea banilor pentru alocația de copii și multe altele.
Siguranța și seriozitate în oferirea unui loc de muncă, fără a percepe nici un fel de comision.
Legătura directă cu angajatorul după selectare.
Garantăm angajarea cu un contract de muncă conform legislației germane și salarii atractive.

Informații Utile

Cum plec?
0 comment

Cum plec?

Cum plec după ce am fost acceptat de către angajator? După ce ați primit acceptul angajatorului, veți primi de la..

Read More
Întrebări Frecvente
0 comment

Întrebări Frecvente

Întrebări Frecvente Care este comisionul pe care trebuie să îl plătesc? MEDIALJOB nu percepe comision sau alte taxe. Este sigur..

Read More
Cum aplic pentru un job?
1 comment

Cum aplic pentru un job?

Cum aplic pentru un job? Cum aplic pentru un job online? Pentru a aplica online trebuie să accesați pagina respectivului..

Read More
 • Niciodată nu veți regreta ca a-ți ales MEDIALJOB. Cum nici eu nu am crezut ca există oameni ca domnul GEORGESCU. 
  Recomand fără ezitări!!

  Laurențiu Bratu

  Partener MEDIALJOB