Despre MedialJob

Această căutare ne-a determinat să fim o echipă unită și profesionistă, care nu uită niciodată unde se află.
Întotdeauna ascultăm și adaptăm fiecare situație în așa fel încât să fim bucuroși pentru ceea ce am realizat cu fiecare candidat și fiecare reușită.

Statistică

 • 24223Aplicații
 • 1130Joburi Disponibile
 • 595000Vizualizari
 • 1805Angajati

MedialJob 0% comision, 100% calitate!


De 3 ani suntem mândri că reușim să stabilim standardele de profesionalism în branșă, fiind astfel fideli misiunii noastre de a oferi o alternativă profesională și accesibilă.
Ne distingem prin profesionalism, flexibilitate și atenția maximă la nevoile clienților noștri.
Prestăm servicii de interview-ere și preselectare pentru candidații care vor să lucreze pe o perioadă de proiect sau chiar mai lungă în Germania, Austria sau Elvetia. Sectoarele de interview-ere și preselectare sunt cu predilecție în domeniul sănătății și cel Gastro-Hotelier. Zilnic ne acordă încrederea peste 300 de companii în numele cărora preselectăm candidații ideali din Germania, Romania, Ungaria si Polonia.
Pentru noi, fiecare persoană este unică și de aceea fiecare persoană este abordată individual.
Peste 800 de  candidați s-au decis să colaboreze cu noi, oferindu-ne încrederea lor.
Satisfacția și motivația candidaților sunt extrem de importante pentru succesul nostru.
Vino la noi și iți vom găsi Jobul preferat !

Cum am început?


La începutul anului 2015 se pun primele idei pe o foaie de hârtie de un grup ambițios având experiență îndelungată în domeniile de resurse umane și management. Fiind de profesii diferite, însă având același scop. Un suport complet oferit pentru românii care vor sa își facă o carieră în Germania fără costuri ascunse sau comisioane. După multe nopți târzi sau chiar nedormite s-au nascut primele idei, calcule si proiecte.
Având ca îndrumător și prim client, patronul unui hotel de 4 stele am avut cu toții posibilitatea să Invătăm cerințele ambelor părți.
Deci, omul potrivit la locul potrivit.

Cine suntem?

Având centrala în orașul Essen / Germania ne bucurăm de o experiență bogată pe piața germană atât în domeniul de preselectare a candidaților cât și de un suport de școlarizare a acestora, oferind clienților noștri servicii de consultanță în activitațile de management startegic și resurse umane. Suntem un grup înființat în Germania în anul 2015 și format actual din 11 colegi ambițioși și perseverenți din Romania și Germania care se ocupă de tot ceea ce este necesar pentru a vă acorda un suport profesional și experiența necesară, asigurându-vă așa locul de muncă dorit.
Satisfacția și motivația candidaților sunt extrem de importante pentru succesul nostru.
Apelând la noi aveți garanția unor servicii de calitate, orientate spre nevoile dumneavoastră, având implicit ca scop final îndeplinirea cerințelor clienților noștri. Credem că In orice branșă de activitate oamenii sunt cel mai important capital, iar dezvoltarea lor profesională și relatiile din cadrul unei oraganizații sunt definitorii pentru succesul acesteia.
Dorința noastră este să fim aproape de clientii noștri, iar entuziasmul și căldura echipei noastre, alături de profesionalismul cu care abordăm fiecare om atât candidat căt și client, fac întotdeauna diferența.

Ce oferim?

Medialjob vă oferă consultanță în găsirea unui loc de muncă adecvat pentru dumnevoastră, fiind reprezentantul a peste 250 de companii din Germania Austria si Elvetia. Intervievăm și preselectăm în numele angajatorului candidatul ideal dornic de un loc de muncă pe o perioadă de proiect sau chiar mai lunga. Acest serviciu de preselectare și integrare este pentru dumnevoastră în totalitate gratuit.
Siguranță și seriozitate în oferirea unui loc de munca, fără a percepe nici un fel de comision.
Legatura directă cu angajatorul după selectare.
Garantăm angajarea cu un contract de muncă conform legislației germane și salarii atractive.

Informații Utile

Tehnician Restaurant Germania
0 comentarii

Tehnician Restaurant Germania

Ce este un specialist în restaurant? Un specialist de restaurant în Germania sau un tehnician în restaurante este responsabil de..

Citeste mai mult
Ce face un tehnician de hotel în Germania?
0 comentarii

Ce face un tehnician de hotel în Germania?

Ce face un tehnician de hotel sau un expert hotelier? În calitate de manager hotelier sau expert la hotel, sunteți..

Citeste mai mult
Școala de bucătari în Germania
1 comentarii

Școala de bucătari în Germania

Cum funcționează școala de bucătari în Germania? Formarea de bucătar se desfășoară paralel în compania de formare și în școala..

Citeste mai mult
 • Niciodata nu veti regreta ca a-ti ales MEDIALJOB. Cum nici eu nu am crezut ca exista oameni ca domnul GEORGESCU.
  Recomand fara ezitari!!

  Laurentiu Bratu

  Partener MEDIALJOB

Parteneri