Despre MedialJob

Aceasta cautare ne-a determinat sa fim o echipa unita si profesionista, care nu uita niciodata unde se afla.
Intotdeauna ascultam si adaptam fiecare situatie in asa fel incat sa fim bucurosi pentru ceea ce am realizat cu fiecare candidat si fiecare reusita.

Statistica

 • 19223Aplicatii
 • 830Joburi Disponibile
 • 295000Vizualizari
 • 1405Angajati

MedialJob 0% comision, 100% calitate!


De 3 ani suntem mandri ca reusim sa stabilim standardele de profesionalism in bransa, fiind astfel fideli misiunii noastre de a oferi o alternativa profesionala si accesibila.
Ne distingem prin profesionalism, flexibilitate si atentia maxima la nevoile clientilor nostri.
Prestam servicii de interviere si preselectare pentru candidatii care vor sa lucreze pe o perioada de proiect sau chiar mai lunga in Germania, Austria sau Elvetia. Sectoarele de interviere si preselectare sunt cu predilectie in domeniul sanatatii si cel Gastro-Hotelier. Zilnic ne acorda increderea peste 300 de companii in numele carora preselectam candidatii ideali din Germania, Romania, Ungaria si Polonia.
Pentru noi, fiecare persoana este unica si de aceea fiecare persoana este abordata individual.
Peste 600 de  candidati s-au decis sa colaboreze cu noi, oferindu-ne increderea lor.
Satisfactia si motivatia candidatilor sunt extrem de importante pentru succesul nostru.
Vino la noi si iti vom gasi Jobul preferat !

Cum am inceput?


La inceputul anului 2015 se pun primele idei pe o foaie de hartie de un grup ambitios avand experienta indelungata in domeniile de resurse umane si management. Fiind de profesii diferite, insa avand acelasi scop. Un suport complet oferit pentru romanii care vor sa isi faca o cariera in Germania fara costuri ascunse sau comisioane. Dupa multe nopti tarzii sau chiar nedormite s-au nascut primele idei, calcule si proiecte.
Avand ca indrumator si prim client, patronul unui hotel de 4 stele am avut cu totii posibilitatea sa invatam cerintele ambelor parti.
Deci, omul potrivit la locul potrivit.

Cine suntem?

Avand centrala in orasul Essen / Germania ne bucuram de o experienta bogata pe piata germana atat in domeniul de preselectare a candidatilor cat si de un suport de scolarizare a acestora, oferind clientilor nostri servicii de consultanta in activitatile de management startegic si resurse umane. Suntem un grup infiintat in Germania in anul 2015 si format actual din 11 colegi ambitiosi si perseverenti din Romania si Germania care se ocupa de tot ceea ce este necesar pentru a va acorda un suport profesional si experienta necesara, asigurandu-va asa locul de munca dorit.
Satisfactia si motivatia candidatilor sunt extrem de importante pentru succesul nostru.
Apeland la noi aveti garantia unor servicii de calitate, orientate spre nevoile dumneavoastra, avand implicit ca scop final indeplinirea cerintelor clientilor nostri. Credem ca in orice bransa de activitate oamenii sunt cel mai important capital, iar dezvoltarea lor profesionala si relatiile din cadrul unei oraganizatii sunt definitorii pentru succesul acesteia.
Dorinta noastra este sa fim aproape de clientii nostri,iar entuziasmul si caldura echipei noastre, alaturi de profesionalismul cu care abordam fiecare om atat candidat cat si client, fac intotdeauna diferenta.

Ce oferim?

Medialjob va ofera consultanta in gasirea unui loc de munca adecvat pentru dumnevoastra, fiind reprezentantul a peste 250 de companii din Germania Austria si Elvetia. Intervievam si preselectam in numele angajatorului candidatul ideal dornic de un loc de munca pe o perioada de proiect sau chiar mai lunga. Acest serviciu de preselectarea si integrare este pentru dumnevoastra in totalitate gratuit.
Siguranta si seriozitate in oferirea unui loc de munca, fara a percepe nici un fel de comision.
Legatura directa cu angajatorul dupa selectare.
Garantam angajarea cu un contract de munca conform legislatiei germane si salarii atractive.

Informatii Utile

Cum plec dupa ce am fost acceptat de angajatorul german?
0 comment

Cum plec dupa ce am fost acceptat de angajatorul german?

Cum plec dupa ce am fost acceptat de angajatorul german? Raspunsul la intrebarea ”Cum plec dupa ce am fost acceptat..

Read More
Intrebari frecvente despre locuri de munca
0 comment

Intrebari frecvente despre locuri de munca

Intrebari frecvente despre locuri de munca Articolul ”” incearca sa raspunda la majoritatea intrebarilor pe care candidattii le au cu..

Read More
Cum aplic pentru un job in Germania?
5 comments

Cum aplic pentru un job in Germania?

Cum aplic pentru un job in Germania? Cum aplic pentru un job in Germania online? Pentru a aplica online trebuie..

Read More
 • Niciodata nu veti regreta ca a-ti ales MEDIALJOB. Cum nici eu nu am crezut ca exista oameni ca domnul GEORGESCU.
  Recomand fara ezitari!!

  Laurentiu Bratu

  Partener MEDIALJOB