Intrebari frecvente despre locuri de munca

Întrebări Frecvente Despre Locuri De Muncă
0
Spread the love

Intrebari frecvente despre locuri de munca

Articolul ”Intrebari Frecvente Despre Locuri De Munca” incearca sa raspunda la majoritatea intrebarilor pe care candidattii le au cu privire la locurile de munca din Germania.

Care este comisionul pe care trebuie sa il platesc?

MEDIALJOB nu percepe comision sau alte taxe.

Este sigur Job-ul prin MedialJob?

MedialJob are contracte cu toti angajatorii germani, in care sunt stipulate si cazurile exceptionale in care din varii motive postul nu mai este valabil. Suntem asigurati si pentru cazuri exceptionale, si anume: Candidatului i se va rambursa plata transportului dus intors, inclusiv costurile aferente precum ar fi mancarea si cazarea la Hotel pe perioada transportului inapoi. Desi pana in momentul de fata MedialJob nu sa confruntat cu asemenea cazuri exceptionale, dorim ca toti candidatii care vin prin noi sa aiba siguranta ca nu au investit in transport fara a beneficia de un loc de munca in Germania. Suntem mandri ca prin noi si-au gasit peste 600 de candidati un loc de munca sigur.

In ce limba trebuie sa fie CV-ul?

Puteti trimite cv-ul in limba germana, engleza, sau romana.

Cum sustin interview-ul?

Intevriul va fi sustinut cu angajatorul sau cu un reprezentat MEDIALJOB prin telefon sau videoconferita (SKYPE, FACEBOOK)

Care este salariul meu?

Salariul difera in functie de calificarile si experienta pe care o aveti în domeniu. Salariul va fi prezentat in momentul in care sunteti acceptat.

O sa semnez contactul de angajare cu MedialJob sau cu alta firma romaneasca?

Contractul de munca se va semna directu cu angajatorul german fara intermediari.

O sa am contract de munca si asigurare de sanatate?

Toti angajatorii germani, angajeaza personalul numai cu contract de munca s plata tuturor asigurarilor sociale si de sanatate.

Daca acest articol este incomplet si nu gasiti răspunsuri la intrebarile dumneavoastra, va rugam sa ne ajutati sa il imbunatatim dand click pe acest link. 
Leave us a comment