Întrebări Frecvente

INTREBĂRI FRECVENTE MUNCĂ ÎN STRĂINĂTATE
0

Întrebări Frecvente

Care este comisionul pe care trebuie să îl plătesc?

MEDIALJOB nu percepe comision sau alte taxe.

Este sigur Job-ul prin MedialJob?

MedialJob are contracte cu toți angajatorii germani, în care sunt stipulate și cazurile excepționale în care din varii motive postul nu mai este valabil. Suntem asigurați și pentru cazuri excepționale, și anume: Candidatului i se va rambursa plata transportului dus întors, inclusiv costurile aferente precum ar fi mâncarea și cazarea la Hotel pe perioada transportului înapoi. Deși până în momentul de față MedialJob nu sa confruntat cu asemenea cazuri excepționale, dorim ca toți candidații care vin prin noi sa aibă siguranța ca nu au investit în transport fără a beneficia de un loc de muncă în Germania. Suntem mândri ca prin noi și-au găsit peste 600 de candidați un loc de munca sigur.

În ce limbă trebuie sa fie CV-ul?

Puteți trimite cv-ul în limba germană, engleză, sau română.

Cum susțin interviul?

Intevriul va fi susținut cu angajatorul sau cu un reprezentat MEDIALJOB prin telefon sau videoconferiță (SKYPE, FACEBOOK)

Care este salariul meu?

Salariul diferă în funcție de calificările și experiența pe care o aveți în domeniu. Salariul va fi prezentat în momentul în care sunteți acceptat.

O să am contract de muncă și asigurare de sănătate?

Toți angajatorii germani, angajează personalul numai cu contract de munca și plata tuturor asigurărilor sociale și de sănătate.

 

Leave us a comment