Școala de bucătari în Germania

Scoala de bucatari in Germania
1 Comentariu

Cum funcționează școala de bucătari în Germania?

Formarea de bucătar se desfășoară paralel în compania de formare și în școala profesională, deci este duală. Învățământul profesional are loc ori în anumite zile ale săptămânii, ori în invățământ de bloc. Formarea durează trei ani, o reducere de șase luni este în anumite circumstanțe posibilă.

După primul an există un examen practic, examenul final la Camera de Comerț și Industrie (IHK) la final are un aspect practic și teoretic. Printre altele, examinatorul pregătește o masă cu 3 feluri, aranjează totul și sfătuiește oaspeții.

Bucătarii viitori dobândesc cunoștințele și abilitățile esențiale în bucătărie în timpul pregătirii. În plus, cursanții primesc informații despre subiecte cum ar fi drepturile și obligațiile în timpul formării, organizarea companiei de formare și protecția mediului.

Ce se învață la școala de bucătari în Germania?

În școala profesională există o serie de domenii specifice de învățare, pe lângă disciplinele generale precum studiile germane, economice și sociale. Aceasta include, de exemplu, o serie de mese, bucătărie regională și străină regională, precum și bufete reci și calde. Engleza este, de asemenea, un subiect de instruire: mai târziu, bucătarii ar trebui să fie în măsură să consilieze clienți străini.

Primul an de formare

Lucrul în bucătărie

În primul an de pregătire, cursanții învață să pregătească alimentele conform rețetei. Veți învăța, de asemenea, elementele de bază ale legislației alimentare și importanța protecției mediului. Regulile de siguranță pentru lucrul în bucătării fac, de asemenea, parte din curriculum.

Lucrul în service

Bucătarii continuă, de asemenea, să crească în afara bucătăriei: în afară de a servi alimente și băuturi în diferite moduri, este vorba de a fi o gazdă bună. Se instruesc sesiunile de vânzări și de consiliere, creatia cărții de meniu, calcularea facturii clienților.

Lucrul în revista ( Arbeiten im Magazin )

Cursanții învață cum să păstreze produsele alimentare și să inspecteze comenzile. În plus, aceștia sunt instruiți în activitatea de birou, adică învață cum funcționează un contract de vânzare, gestionează fișiere și utilizează mijloace de comunicare.

Al doilea an de formare

Alimente din materii vegetale

Bucătarii viitori vor afla totul despre ingredientele pe bază de plante, cum ar fi fructele, legumele și cereale. Nu este vorba numai de modul în care aceste alimente sunt pregătite și depozitate, ci și de importanța lor nutrițională – și mai ales de mâncărurile vegetariene sau vegane.

Bufeturi calde și reci

Pentru a putea oferi un bufet bogat, trebuie să învețe să pregătească mâncarea și să o promoveze.

Deserturi

Creativitatea este necesară aici: se dobândește experiență în combinarea și crearea de deserturi din punctul de vedere al gustului, aspectelor vizuale, sezoniere și regionale.

Meniu À la carte

À la carte înseamnă că oaspeții pot alege mâncăruri din meniu. Astfel, bucătarii au un efort mai mare și o incertitudine mai mare în planificare. Acest curs îi învață pe bucătarii înflăcărați să pregătească feluri de mâncare din carne, vânat și păsări, pește și fructe de mare.

Al treilea an de formare

Banchet

Un banchet – o sărbătoare – necesită o planificare specială. Cursanții învață ce tipuri de banchete există, cum să proiecteze meniuri și să-i sfătuiască pe oaspeți. În acest sens, abilitățile de vânzări îi ajută.

Meniul special

Un domeniu de învățare este dedicat creării de secvențe alimentare. În acest scop se orientează spre reguli de meniu și aspecte economice. Învață să proiecteze diferite meniuri pentru diferite ocazii și să creeze cărți de meniu.

Bucătăria regională internă și străină

Cursanții au o perspectivă asupra preparatelor din bucătăria germană și străină. De asemenea, ei învață să studieze rețete originale și să le schimbe într-un mod contemporan.

Înscriere la școala de bucătari din Germania!

Locuri de muncă bucătari în Germania

1 Comentariu
    • Rusu Alexandru
      feb. 17, 2019 13:36 pm Reply

      Cum as putea sa primesc niște review uri de la cei care au absolvit, sau sa vorbesc direct cu câțiva cursanți?

Lasati-ne un comentariu