Tehnician Restaurant Germania

Specialist Manager Restaurant Germania
0

Ce este un specialist în restaurant?

Un specialist de restaurant în Germania sau un tehnician în restaurante este responsabil de serviciile și sprijinul oaspeților în restaurante și hoteluri, precum și de evenimente. Printre acestea se numără pregătirea evenimentelor, întâmpinarea oaspeților, servirea hranei,a băuturilor și facturarea.

Ce face un tehnician de restaurant în Germania?

Acoperirea meselor

Specialiștii în restaurant (sau tehnicianul în restaurant) se asigură că toate mesele sunt bine acoperite și arată bine. Se lustruiesc pahare și tacâmuri, se completează setul de sare și piper și se decoreaza mesele, de exemplu, cu lumânări mici.

Recepția Oaspeților

Dacă sosesc oaspeții, aceștia vor fi primiți de specialiști de restaurant și ei vor verifica rezervarea sau le vor oferi locuri libere. Dupa ce oaspeții își au locul, li se oferă meniul de mâncare și băutură.

Recomandă oaspeților

Care este mâncarea zilei, care ingrediente sunt incluse și care vin se potrivește cel mai bine? Profesioniștii din domeniul restaurantelor îi sfătuiesc pe oaspeți cu privire la alegerea alimentelor și băuturilor, făcând recomandări și informându-i despre ingrediente și tipuri de preparate. De asemenea, este importantă informația exactă pentru persoanele care suferă de alergii sau pentru vegetarieni.

Preluare comandă

După ce oaspetele a decis, se notează comanda pe un notebook sau pe un computer de comandă portabil. Comanda este apoi trimisă la bucătărie și la distribuitorul de băuturi.

Serviți și stabiliți alimente și băuturi

Specialistul de restaurant servește mâncare și băuturi. În cazul în care restaurantul are un bar, se pregătesc, de asemenea, băuturi și cocktailuri. Când oaspeții au mancat, profesioniștii iau vasele de pe masa și se ocupă de plată.

Reacționează

Activitatea unui specialist în restaurant nu se oprește de îndată ce oaspeții pleacă. De asemenea, slujba lor include mese de compensare și acoperire, curățirea camerelor de luat masa și crearea de facturi zilnice.

Pregătiți evenimente

Dacă un eveniment cu mulți oaspeți este iminent, specialiștii în restaurant creează programul, fac sugestii de meniu și calculează costurile. La eveniment, acestea asigură un proces fără probleme.

Serviciul de cameră

Personalul hotelului va pune la dispoziție room service în hoteluri. Ei iau ordine telefonice și fac totul pe o tavă sau cărucior înainte ca mâncarea și băuturile să fie aduse în camera de hotel.

Școala de Tehnician Resutaurant Germania!

Germania

Lasati-ne un comentariu